Škarjice, pincete, pilice in ostali izdelki Mörser

Mörser je blagovna znamka z dolgo tradicijo iz nemškega mesta Solingen. Proizvajamo škarjice in ostale pripomočke za osebno nego, kot so na primer pilice, pincete, klešče in podobno, vsakega od njih z največjo pozornostjo, natančnostjo in predanostjo.

Obdealava instrumentov Mörser

Kakovost na prvem mestu

Za naše mojstre je kakovost iz Solingena zaveza. Vse škarje, ščipalke in klešče so testirane na zmogljivost in funkcionalnost, ki ju zagotavlja sodobna proizvodnja s pomočjo robotov in CNC tehnologije.

Vsi naši izdelki serije TopInox® , Inox style n4 in Inox so izdelani iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla DIN 1.4034 – znanega tudi kot material za proizvodnjo kirurških rezil. Izdelki ne vsebujejo niklja in so hipoalergeni, možno pa jih je tudi sterilizirati.

Naše linije izdelkov

Naša najboljša serija izdelkov, TopInox®, je v celoti izdelana s tehnologijo CNC ter brušena na podoben način kot diamanti. 18 različnih brušenj in dodatno fino peskanje omogočajo edinstven, površinsko raznolik izgled. Pri seriji TopInox®kot posebnost izstopa še 24 kt. pozlačen vijak.

Kakovost iz Solingena, a v novi, moderni obliki, predstavlja linija Inox style n4. Tako kot pri TopInox®, so tudi tu uporabljene najsodobnejše metode obdelave jekla. Njihova posebnost je zaobljena oblika, ki pa ne predstavlja le vizualnega učinka, temveč omogoča tudi odličen oprijem. Vse škarjice Inox so sestavljene s Torx vijaki.

Obe seriji izdelkov vključujeta najbolj iskane tipe škarjic ter otroške škarjice, katerih ročno brušena rezila so na konicah zaobljena. Varnost je tu na prvem mestu!

Za bolj močne nohte so na voljo klešče in vzmetne škarje za nohte na nogah. Vzmetne škarje so eden izmed najbolj priljubljenih pripomočkov za nego nog. Ta izjemno močan model klešč ima vzmet in sistem za zaklepanje. S svojimi učinkovitimi rezili so klešče primerne za striženje zelo odebeljenih in močnih nohtov na nogah - varno in enostavno. Izjemna moč!

Obdealava instrumentov Mörser

Ostali izdelki Mörser

Pri Mörser poleg jeklenih izdelkov izdelujemo tudi kombinirane izdelke oziroma izdelke iz drugih materialov. Zagotovo velja izpostaviti Original iz Bohemije - stekleno pilico s hologramom, ki predstavlja zares vsestranski in vizualno prikupen izdelek. Z njo lahko pilite in čistite nohte, negujete obnohtno kožico in odstranjujete trdo kožo. Redna uporaba steklene pilice poleg lepe oblike nohtov omogoča tudi ohranjanje njihove trdnosti in zdravja. Pilico lahko čistite z vodo, možno pa jo je tudi sterilizirati. Izjemno priporočljiva je v primeru cepljenja nohtov, primerna pa je tudi za diabetike!

Asortiman zaključujejo specifični izdelki - na primer glavnik za odstranjevanje uši ter edinstveno oblikovana pinceta za klope, ki preprečuje, da bi klopa pri odstranjevanju odtrgali.Izbrali ste Mörser - dobra odločitev!

Kateregakoli od izdelkov Mörser že boste izbrali, verjamemo, da boste izbrali pravilno. Prepričani smo, da vas bo navdušil s svojo zanesljivostjo, vzdržljivostjo in izgledom.

Izdelki Mörser so na voljo izključno v lekarnah. Verjamemo, da je zaradi njihove kakovosti in namena to pravo mesto zanje.